Kırkgöz Döşemealtı yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper amatör ligde mücadele edecek olan kırkgöz döşemealtı belediyesi gençlik ve spor kulübü futbol a takımı, 2022-2023 futbol sezonu hazırlıklarına başladı.

Spor - 2 yıl önce

Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, 2022-2023 futbol sezonu hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz yıl ligi ikinci bitiren ve yükselme maçlarında BAL ligine yükselmeyi kıl payı kaçıran kırmızı-siyah-beyazlı ekip mevcut kadrosuna yaptığı 9 yeni transferle sezona iddialı hazırlanıyor. Çalışmalarını Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk tesislerinde sürdüren Döşemealtı takımında teknik kadronun başına Durmuş Tezcan Küçüktom ve Uğur Yasan getirildi. Takımda Muzaffer Kalkan antrenör, Serkan Sönmez’de Kaleci antrenörü olarak yerini aldı.

Geçtiğimiz sezon son haftaya kadar Şampiyonluk kovalayan ancak ligi ikinci bitirip yükselme maçları oynayan Kıırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A takımı yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı. Aynı zamanda Kulüp Başkanı da olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, lige verilen arada Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Şehit Er Tevfik Cebeci Stadyumunun bakıma alınması talimatını verdi. Stadyumun altyapı, çim yüzey çalışmaları ile yine yeni antrenman sahası inşaatı sürerken futbol takımı antrenmanlarını Antalyaspor tesislerinde yapmaya başladı.

Mutlak Şampiyonluk parolasıyla sezona hazırlanan Döşemealtı Belediyesi takımı takımın başına getirdiği Durmuş Tezcan Küçüktom ve Uğur Yasan’ın hazırladığı rapor doğrultusunda kadrosuna yeni isimleri dahil etti. Kırmızı-siyah-beyazlı takım Konya Ereğli Spor’dan Mert Ercan, Kemer Spor’dan Engin Mustafa Ulutaş ve Fatih Nizam, Demre Belediye Spor’dan Buğra Dinler, Alanya Payallar Spor’dan Emre Karasoy ve Kadircan Aslan, Kaş Kınık Spor’dan Furkan Tecimer ve Ömer Yasin Özkan ile Muratpaşa Belediye Spor’dan Şahin Benk takımla birlikte antrenmanlara katılmaya başladı.

Geçtiğimiz sezonun kadrosunu da koruyan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı’nda Ömer Susuz, Hasan Alankuş, Mahmut Mert Kalkan, Nihat Can Coşkuner, Cihan Kara, İzzet Can Daban, Mert Dereli, Berkay Nizam, Aytekin Yavuzay, Ahmet Baydar Dokcan, Ferhat Kulak, Okan Candan, Merdan Ayvacı, Hüseyin İlkan Uyar bu sezon Şampiyonluk için takımda ter dökecek.

Yeni transferlerle çok güçlü bir ekip olduklarını belirten teknik patron Durmuş Tezcan Küçüktom, “Kulüp Başkanımız Turgay Genç, Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız sezon öncesi kenetlenmiş durumda. Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırılan şampiyonluk bizleri adeta ateşledi. BAL ligine yükselmek için tüm planlarımız hazır. Yeni transferlerle oyun kurma, gol bölgeleri ve defansta çok güçlü bir takım haline geldik. Tek hedefimiz kazanmak ve Şampiyon olarak Döşemealtı’na büyük coşku yaşatmak” dedi.

Başkan Turgay Genç, “Gençlerimizi spor yapan bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl A takımımızın yanı sıra yine U17 ve U18 takımlarımız da Eylül ayı sonlarına doğru başlayacak olan ligde mücadele verecek. Yöneticilerim ve teknik heyetimle çok uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Sahamızın bakımı ve büyütülmesi çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Sezona yetişmesini planlıyoruz. Bu sırada şehrimizin takımı Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. Tüm Döşemealtılı hemşerilerimi takımımıza destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Dries Mertens: "Her geçen gün daha iyi çalışarak kendimizi şampiyonluk yolunda ilerleteceğiz"

2022-08-23 09:52 - Spor

Türk Tarihinde Dönüm Noktası

2022-08-24 09:01 - Özel Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni bir Çernobil yaşamak istemiyoruz”

2022-08-18 18:14 - Politika

Limuzin ile Paris’ten memleketine geldi

2022-08-18 13:54 - Haberde İnsan

Çağdaş Atan: “Başakşehir maçını çok ciddiye alıyoruz ve iyi hazırlanıyoruz”

2022-08-17 18:51 - Spor

Nevşehir’de 7 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi

2022-08-18 15:08 - Yaşam

Akşehir Onur Günü U12 Futbol Turnuvası, çekişmeli maçlara sahne oluyor

2022-08-23 15:14 - Spor

BARÜ ile YTB arasındaki iş birliği geliştiriliyor

2022-08-17 13:32 - Eğitim

Kayseri Süper Amatör Küme fikstürü çekildi

2022-08-20 06:57 - Spor

Zafer Kupasında dostluk kazandı

2022-08-18 11:20 - Spor

İlgili Haberler

Celal Atik

22:45 - Spor

Mayıslar Sizin Olsun!! Biz Nisanları Gördük

16:46 - Spor

Şampiyonluğa Değil Sana İnanmıyoruz Hocam!!!

19:26 - Spor

Ve Türkiye Dünya Şampiyonu

20:34 - Spor

Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın tanıtım lansmanı düzenlendi

21:23 - Spor

Günün Manşetleri

UGEP'den TOGÜ Rektörüne Ziyaret

15:12 - UGEP Haberleri

Dostlar Meclisi Muharrem İftarında Buluştu

22:41 - Özel Haber

Kâbe’yi gördüğümde kalbim pırpır etti

18:57 - Özel Haber

Yüksek İhtisas Üniversitesinde Neler Oluyor?

21:20 - Özel Haber

Başörtüsü - 1

22:52 - Yaşam