Evrensel Ay : 4 Dünyaya Sevgiyle Düzen getirmek

Görkem Zuhal AKKUŞ
Görkem Zuhal AKKUŞ
Evrensel Ay : 4 Dünyaya Sevgiyle Düzen getirmek
01-05-2024

Mayıs Ayı yeni bilgiler ve iletişimi desteklerken, Evrensel 4 Ayı enerjilerin güçlü bir şekilde etkileşime girdiği, yeni bilgiler ile kadim bilgilerin birleşerek gelecekte kalıcı hale dönüşeceğini bir dönemi işaret eder.. Bu dönem, kalıcı işler yapmak, düzenli bir yaşam oluşturmak ve sevgiyle dünyaya katkıda bulunmak önemlidir. Özellikle, kendimize ve başkalarına sevgiyle yaklaşmak ve sevgi dolu bir şekilde hareket etmek için mükemmel bir fırsattır. Evrensel titreşimler bize, sevgi ve yaratıcılıkla dolu, kalıcı etkiler bırakabileceğimiz bir zaman dilimi sunar. Sağlam ve kararlı adımlarla kalıcı değişiklikler ve yeniliklerle hareket etme zamanıdır. Bu dönemde, farklı fikirlere ve bakış açılarına açık olmak önemlidir.

Özellikle, sevgisizlik, şiddet ve inatçılık gibi negatif davranışlardan kaçınmalıyız. Sabırsızlık ve aceleci olma eğilimlerimizi kontrol altında tutmalıyız. Aşırı tutucu veya katı fikirli olmamalıyız. Fanatik veya ahlakçı olmak, kalbimizi kısıtlayabilir. Ayrıca, zamanın akışına kendimizi odaklamak da önemlidir. Akışa uyum sağlamak, kabul etme yetisini geliştirir. Kendimize dikkat etmeli, içsel huzurumuzu korumalı ve sevgiyle hareket etmeyi amaçlamalıyız. Bu şekilde hem kendimiz hem de çevremiz için olumlu ve kalıcı etkiler bırakabiliriz. İçsel rehberliğimize güvenerek ve sevgi frekansına bağlanarak Kadın ve Annelere daha hassas ve duyarlı olma zamanıdır. Kadın bilgeliği, empati, şefkat ve içsel gücü temsil eder. Bu dönem büyük ölçüde farkındalık artışına olanak tanır. Bu değerlere odaklanarak daha derin bir bağlantı kurabiliriz.

Genel olarak, Bu Ay ki titreşimlerde kalpten hareket ederek, kendimizi ve çevremizi olumlu bir şekilde yönlendirmek için kullanabiliriz. Kadim bilgiler ile kalıcı işler yapmak, düzen gerektiren eylemler için istikrar sağlamak, yenilikçi fikirler ile yayılma, genişleme, dönüşüm ve büyüme için büyük bir potansiyel sunarken kabullenme gücümüzü arttırarak Açık bir Zihin, Esneklik ve Sevgiyle, bu dönemin getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirebiliriz.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?