Özel Haber

Ödüllü Güzel Model Sibel Kaçan

Ödüllü Güzel Model Sibel Kaçan
26-11-2023 21:12
26-11-2023 21:13

Güzel model 18 yaşından beri bu mesleği aşkla yapıyor. İstanbul’a gelmeden önce Yalova’da üniversite hayatına başladığı süreçte tanışmış modellik ile ve bu yaşına kadar devam etmiş. İlk defa 20 yaşında butik modelliği yaptığı sırada sosyal medya içerikleri ile tanınmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda Top Model Of Turkey yarışmasında Top Photo Model ödülü alan Sibel daha sonrasında ise iki mansiyon daha ekledi listesine. Fame Model Of Turkey Fame Model Face ile herkesin hayali olan yarışma Best Model Of Turkey yarışmasından Best Friendship ödülü almaya layık görüldü.

Genellikle klip ve reklam çekimlerinde kendini gösteriyor ve iyide bir Latin dansları eğitmeni, bu yönü ile bize ilham veriyor ve her çekimde esnekliği ile markaların yüzü oluyor.

‘Defileler yorucu fakat sevdiğim iş bu podyumda kendimi iyi hissediyorum orada başka bir hayat var ve kendimi buluyorum’ diyerek bu işi ne kadar çok severek yaptığını belirtti.

Fashion Week Türkiye de Oktay Seven tasarımı ve daha birçok tasarım yürüyüşü ile dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak Azadeh P. hanımın Alfazzo markası ile İPV de boy gösterdi.

‘Oyuncu olmak istiyorum fakat şu anki hedefim Türkiye’nin en iyi mankenleri ile aynı podyumu paylaşmak’  diyerek oyunculuğa olan bakış açısını dile getirdi. Kendisine başarılar diliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER