UGEP Haberleri

Bezmialem Üniversitesi ve UGEP işbirliğindeki AB projesi başladı

Bezmialem üniversitesi ve UGEP işbirliğindeki AB projesi başladı

Bezmialem Üniversitesi ve UGEP işbirliğindeki AB projesi başladı
06-06-2022 19:30
05-07-2022 23:52

Uluslararası Gençlik ve Eğitim Platformu (UGEP), Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi ve Abdulhakim Hikmet Doğan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi (ADEKSAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen Toplumların Gelişmesinde Vakıf Kurucularının Rolü başlıklı Avrupa Birliği Gençlik Projesi 06.06.2022 Pazartesi günü Bezmiâlem Vakıf Üniversitesinin koordinatörlüğünde başladı.

Rektör Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU’nun açılış ve selâmlama konuşması ile başlayan program, tanışmanın ardından Üniversite Genel Sekreteri Dr. Zeynep GÖRMEZOĞLU tarafından Bezmiâlem Valide Sultan hakkında bilgi verilmesi ve proje tanıtımı ile devam etti.

UGEP Genel Başkanı Bilgehan AKTAŞ’ın Uluslararası Gençlik Eğitim Platformu’na dair bilgi aktarması ve UGEP Genel Sekreteri Oğuzhan KUL’un sivil toplum kuruluşlarının toplumu değiştirme ve geliştirmedeki etkin rolüne dair konuşmalarının ardından program müzik dinletisi ve kokteyl ile devam etti.

Programın ilk günü olmasına rağmen verimli bilgilerin paylaşıldığı, üniversiteli gençler üzerinde sivil toplum kuruluşlarının ve köklerin önemine dair farkındalık kazandığı etkinlik, hafta boyunca Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi kampüsünde ve etkinlik programı dahilinde İstanbul’un özel lokasyonlarında devam edecek.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Adem KURUN 2 yıl önce
Oğuzhan Bey, kolaylıklar diliyorum. Hakkını helal et, bugün seni yazı için de uğraştırdım. Rabbim muvaffakiyetler versin...
Hayati Yaman 2 yıl önce
Haydi bakalım başlasın heyecan! Devamı gür olsun diyelim. Tebrikler...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER