UGEP Haberleri

UGEP Yönetimi, YTB Başkanı Abdullah EREN ile Biraraya Geldi

Uluslararası Gençlik ve Eğitim Platformu Genel Başkanı Bilgehan AKTAŞ ile yönetim kurulu üyesi İlker YILDIZ ve Furkan ARIKAYA, Yurtdışı Türkler Başkanlığı tarafından Almanya-Köln'de gerçekleştiren ve Sunuculuğunu UGEP Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan ERKMEN'in yaptığı BİLGE ANA Mevlüde GENÇ programına katıldı. Programa Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Kurumu Başkanı Abdullah EREN 'de bizzat iştirak etti.

UGEP Yönetimi, YTB Başkanı Abdullah EREN ile Biraraya Geldi
20-06-2022 22:03
05-07-2022 23:44

Uluslararası Gençlik ve Eğitim Platformu Genel Başkanı Bilgehan AKTAŞ ile yönetim kurulu üyesi İlker YILDIZ ve Furkan ARIKAYA, Yurtdışı Türkler Başkanlığı tarafından Almanya-Köln'de gerçekleştiren ve Sunuculuğunu UGEP Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan ERKMEN'in yaptığı  BİLGE ANA Mevlüde GENÇ programına katıldı. Programa Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Kurumu Başkanı Abdullah EREN 'de bizzat iştirak etti.

Program geniş katılımlı bir kitleyle devam ederken UGEP Genel başkanı ve Yönetim kurulu üyesi İlker YILDIZ,Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Abdullah EREN ile bir araya gelerek tertiplenen programdan duyulan memnuniyeti paylaştı.

YTB başkanı Abdullah EREN, UGEP'in  Almanya merkezli böyle bir gençlik odaklı kuruluş olmasından duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu belirtti. Avrupa'daki Türk Diasporasının YTB açısından çok önemli olduğunun altını çizen Abdullah EREN, YTB olarak her zaman UGEP' in destekçisi olacaklarını söyledi. Tüm faaliyetlerin YTB ortaklığında yürütülmesini de arzuladıklarını kaydeden YTB Başkanı Abdullah EREN, Türkiye temasları esnasında UGEP 'i yönetim kuruluyla beraber Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Kurumunda detaylı çalışma takvimi belirlemek ve ağırlamak üzere Ankara'ya davet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER