Sağlık

Zile, Niksar ve Reşadiye'den Örnek Sağlık Performansı

Tokat’ta Serviks Kanseri Farkındalık Ayı'nda başarıya ulaşan Niksar, Reşadiye ve Zile; sağlık hizmetlerindeki özverili çalışmalarıyla öne çıkıyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Nilay Elibol ve ekibi, ilçelerin başarılı sağlık müdürlüklerini ziyaret ederek, kanser taramalarındaki yüksek başarıları için teşekkür belgelerini takdim etti.

Zile, Niksar ve Reşadiye'den Örnek Sağlık Performansı
14-02-2024 09:03
14-02-2024 09:09
TOKAT

2024 yılının Ocak ayında, "Serviks Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında ülkemizde kanser taramalarına olan ilginin en yüksek olduğu bölgelerde başarı ödülleri dağıtıldı. Bu kapsamda Tokat’ta Niksar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Reşadiye İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Zile İlçe Sağlık Müdürlüğü, bu başarılı tarama oranlarıyla dikkat çekti. Tokat Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Nilay Elibol, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nurten Sandal Aktaş, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Gülcan Başara ve Halk Sağlığı Uzmanı Uzm. Dr. Nimet Pınar Baysan tarafından yapılan ziyaretlerde, ilçe sağlık müdürlüklerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bu ödüller, kanser taramalarına gösterilen yoğun ilgi ve özverili çalışmaların bir sonucu olarak verildi. Niksar, Reşadiye ve Zile ilçelerindeki sağlık ekipleri, halk sağlığına yönelik önemli bir katkı sağlamış ve kanser taramalarının yaygınlaşması ve bilinirliğinin artmasına öncülük etmiştir. Bu başarılar, toplum sağlığının korunması ve hastalıkların erken teşhis edilmesi için yapılan çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER