Selam 

Selam 
07-11-2023

Sevgili okurlarım merhaba. Bundan böyle ben de eura24’ün çok kıymetli yazar ve şair kadrosu arasına katıldım. Sizlerle bu sitede şahsıma tahsis edilmiş olan köşemde buluşalım istiyorum. Öncelikle güzel, etkili ve verimli bir başlangıç olması dileklerimle tanıtım yazım eşliğinde sizleri selamlamak istedim. 

1976 yılında Zile’de doğdum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi ilçemde tamamladım. Lisans eğitimimi ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden 1999 yılında mezun olarak tamamladım.  

2000 Yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Şehit Gaffar Okkan Yatılı Bölge Okulu’na atanarak öğretmenlik görevime başladım. 2000-2004 yılları arasında bu okulda müdür yardımcılığı görevini yürüttüm. 2005 yılında Derecik Çok Programlı Lisesi’nin kurucu Müdürlüğüne atandım. 2006 Yılında İstanbul Orhan Cemal Fersoy Lisesi’ne atandım. Bu okulda da bir buçuk yıl müdür yardımcılığı görevini yürüttüm. 2008 yılında Halkalı İMKB Kız Meslek Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandım. İki yıl daha müdür yardımcılığı görevimi yaptıktan sonra 2010 yılında Bursa Malcılar Anadolu Lisesi’ne Tarih öğretmeni olarak atandım. Beş yıl bu okulda görev yaptım.   

2015 yılında Yozgat’ın Çekerek ilçesinde Osman Durmaz Fen Lisesi’ne Tarih öğretmeni olarak atandım. Bu okulda iki yıl tarih öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra bu defa aynı okulun kız pansiyonunda 2017-2019 yılları arasında pansiyon müdür yardımcılığı görevini yürüttüm. 

Nihayet, 2019 yılında memleketime atamam gerçekleşti ve Zile Nene Hatun Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak görev yapmaya başladım. Bu okulda bir yıl görev yaptıktan sonra 2020 yılında Zile Borsa İstanbul Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandım. Halen bu okulda Müdür Başyardımcılığı görevini yürütmekteyim.  

Okumayı, yazmayı çok seviyor ve bir yaşam felsefesi olarak görüyorum. Site yazarlarından olan ve bu yıl birlikte çalışmaya başladığımız Hayati Yaman hocamızın vesilesiyle eura24 ailesini tanıdım. Onun önerisiyle siz değerli okurlarımla bu platformdan iletişim kuralım istedim.  

Şiir ve nesir yazılarımla sizlerle burada, bu köşede buluşalım istedim. Hayırlara vesile olsun inşallah 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hayati Yaman
Hayati Yaman 6 ay önce
Tekrardan hoş geldiniz aramıza Hocam. Hayırlı olsun inşallah.