Yatırım Tavsiyesi

Yatırım Tavsiyesi
10-03-2024

Seçim yaklaşıyor en iyi yatırım tavsiyesi şu anda oyu olan bireyler onlara yatırım yapın.

Seçilmeye çalışanlardan değilseniz eğer bu ara kendinizi iyice şımartın derim çünkü ülkenin yarısı ya bir yerlerde yönetimlerin birine aday ya da bu adayların peşinde kuyruk.

Uzun zamandır kendimi bu kadar kıymetli hissetmemiştim,

Sokakta yürürken selam verenlerim çoğaldı, akşamları misafirliğe çağırıldığım yerler çoğaldı, insanlar bir anda kibarlık abidesi oldular, saygı sevgi hat safhada.

Normal halklar bu saygı sevgiyi yılın 365 günü yaşıyorlarmış duyduğuma göre o yüzden bu 1 aylık zamanın iyi değerlendirelim,

Nasıl olsa seçim bitince hepimizi numarası kazanan adayın rehberinden silinecek ya da numara kullanılmayacak.

Sevgili halkım kiminiz yeni yönetim gelmeden işlerini yoluna koyma derdine düştük, kimimizde işlerini yoluna koymak için yeni gelecek yönetimi bekliyoruz.

Sayın başkan adayımızın dediği gibimi yoksa gerçekten ‘bizden olmayana ayrıcalık göstermeyeceğiz’

Bu ülkeye koltuğunuza sahip çıkma arzunuzun %10 u kadar halka sahip çıkma arzunuz olsa zaten bu şekilde seçim zamanı oy diye peşinde koşmazdınız o seçim öncesi ‘deli Hasan’

Seçim zamanı ‘oooo Hasan amcam benim ’dediğiniz adamların

Adayların bir suçu yok aslında onları yönlendiren kuklacıların suçu,

Top benim ben oynamazsam topuda alır giderim zihniyetini çok iyi kazandırmışlar yetiştirdiklerine.

Buradan seçmenlere de sesleniyorum her yanınıza gelen adaya yeşil ışık yakıp kafasını karıştırmayın adayların sonra seçimden sonra adaya 1 oy çıkıyor yok benim oyumdur ağam diye birbirinizi yemeyin

‘Bir oy hepinizin ise benim oyum nere gitti’

Bize cennetten tapu satacak şıhda yok bakalım hangi vaatlere aldanmaya meyilliyiz. Zaaflarımızı hangi aday daha iyi biliyor.

Ha bu arada adaylarla çekildiğiniz fotoğrafları saklayın başkan olunca ben buyum dersiniz yanına gidince, ya da oy pusulasının mühürlü fotoğrafını çekin gösterin yoksa işinizi halledemezsiniz falan ne me lazım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?