7

7
22-07-2023

 (nedir, kimdir, nerde vardır, ne işe yarar.. )

-7 Vahiy yoluyla inmiştir,

-Gökyüzü 7 katmandan oluşur, yeryüzünün 7 kat yeraltı vardır,

-dünya tarihi 7 ana kök soydan oluşur, insan soyunda 7 göbek vardır,

-şeytan 7 kere taşlanır, Kâbe 7 kere tavaf edilir, Fatiha süresi 7 ayettir, Kur’anda 7 nefs-i Kamil mertebe vardır.

-7 temel renk, 7 nota, yüzümüzde 7 delik vardır.

-Kainat 7 günde yaratılmıştır, 7 kıta, 7 gün vardır.

-Toprak, su, ateş, hava, beden, ışık, düşünce unsurlarının Toplamı olan 7 çakra vardır ve her bir çakranın kendi içinde ayrı bir çalışma prensipi vardır.

7. Çakranın çalışma prensipinin yönettiği nitelikler, madde ve mana Dünya arasındaki dengeyi kurmak, pozitif değerleri arttırmak, Güven ve maneviyat duygularını pekiştirmek, bilinç seviyemizi yükselterek bilgelik yolunda ruhumuzla bağlantıya geçmektir. Evrensel 9 yılı için tamamlanılışa hazırlanmaktır.

2+0+2+3= 7 Evrensel yılının öğreteceği, deneyim kazanmayı bekleyen belli konuları vardı.. hayatımızın detaylarına inip, yüzleşmeler ile gerçekleri ve yalanları ayırt ederken, güvenilirlik ve güven yıkımları tecrübe edebileceğimiz, gerçek güveni, teslimiyeti ve maneviyatı öğreneceğimiz, Hayatımızı “kazandığımız tecrübeler” ile gözden geçireceğimiz, ;sistemin bize dayattığı seçim dışı konuların işlendiği ve/veya seçime dayalı konularımızın, sonuçlarının; hızlı cevaplarının döneceği, ne ekersek onu biçeceğimiz, kaderimizin tohumlarını baştan ekeceğimiz, büyüteceğimiz fidanlar için adımlar atacağız Bu yılı, hakkıyla tamamlamak için ağaç olup kök salacağımız, haraketlenen düşünce dünyamızı dengede tutmayı başararak, akışını sağlamasına cesurca yön verebileceğimiz, kendi hayatımızı ve dünya tarihimizin inlerine inerek, karşılaştıklarımız karşısında, oluşacak zincirleme olayların kadersel etkileriyle, kendi tarihimizi baştan yazacağımız, tarihi sınavlardan geçerkenken 07.07.2023 te 3 tane yan yana 7’yi tarihte bularak, 777 den doğacak mucizeleri niyetlerde yüceltilirken, sınırlı ritüellere bağlı kalmadan, önemli istatistikleri göz önünde bulundurduğumuzda,

Bu senenin özellikle 7 yılının 7. Ayının 7 gününün, güneş /sirius kavuşumu ile aynı tarihe denk gelmesi;

Geniş manada, derin bir anlama sahipti.

Kur-an Da Güneşten sonra adı geçen tek yıldız Şi’Radır. Şi’Ra gökteki en parlak ışıktır.

Şi’Ra: Sirius demektir,

NEcm: yıldız demektir.

53. Necm suresinin,

49. Ayeti şu şekildedir:

 ‘’ ve muhakkak ki Şi’Ra nın Rabbi de O’dur.’’

Bu yıldızın Rabbi de Allah’tır. Türklüğün simgesi olan Sirius yıldızı zodyak yerleşiminde, gezeğenlerin ileri geri haraketlerine göre yılda bir kez güneşle 7. Ay’da kadersel kavuşum yaşar, Sirius yıldızı 72 yılda sadece 1° ilerleme yapar.

Tarihi yapılanmamın kapılarının açıldığı ve aynı zamanda kaderlerin yeniden yazıldığı 7.7.7 gününe denk gelen Sirian günlerinin önemi;

Dünyamızın evrensel 7 yılında işleniyordu.

Bu yıl yeni kararlar alıp, kalıcı başlangıçlar ile maneviyatımızı güçlendirip, dualar ve niyetlerde bulunarak Ruhumuzla bağlantıya geçmekti.

700 frekansın üzeri mental alana uyumlanırken Dünyamızda Madde alanın son bulduğu noktaya ulaşırız. 700-1000 frekans titreşimi aralığında insan; titreşiminin en üst bilinç seviyesine yükselir, aydınlanarak, saf bilinçe ulaşır. Bakış açıları çok genişler ve algıları açılır. Kanal bilgilerini anlayacak seviyeye ulaşabilirler.

Sorunu: birlik duygusundan uzaklaşmak olur. Bu alanı güçlendirdiğimizde hayatla bağımız artar, birliği hisseder, ilahi sisteme güvenir, yaradana inanırız. Korkmayız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?