Ukrayna'yı Yık

04-09-2022

Ukrayna’yı harca, Almanya ve Avrupa’yı teslim al!

Her şey Zbigniew Brezezinski’nin 1997 Yılında “Büyük Satranç Tahtası”nda yazdığı şu cümlelerle başladı: Ukrayna ABD’nin Avrasya’daki nüfuzu için kullandığı satranç piyonlarından biridir. Ukrayna olmazsa Rusya bir Avrupa imparatorluğuna dönüşür.

Ukrayna, ABD ve Anglosakson (İngiltere)’nin  “Yeni Dünya Düzeni” vizyonu çerçevesinde, Rusya üzerinden AB-Çin ittifakını parçalamak üzerine kurulmuş plandaki, oltaya sarılmış ilk soluncandı çünkü.

Ukrayna’daki ABD-AB ve İngiltere hayranı yönetim kışkırtılarak, Rusya’ya sataşması sağlandı ve bölge savaşa sokuldu. Bunu, Amerikalılar defalarca açıkça itiraf etti. Peki ama Niçin? Bunu da yine başka bir Amerikalıdan dinleyelim:

 “ABD derin devletinin kurumlarından Stratfor'un başkanı George Friedman , ABD yönetiminin yeni Rusya stratejisine dair çok önemli bir "ifşaat"ta bulundu. ABD'den ilk kez bu kadar açık ve net itiraf geldi: Amerikan yönetimi için çalışan "özel" istihbarat ajansı Stratfor'un başkanı George Friedman, Amerikan yönetiminin temel stratejik hedefinin "Rusya ile Almanya arasında bir ittifak yaratılmasını engellemek" olduğunu ve yıllardır uygulanan bu planın Ukrayna zemininde "savaşa" dönüştüğünü açıkladı.

Friedman, bu ittifak olasılığının ABD için "Geçmiş yüzyılın ve gelecek on yılların kabusu olduğunu" ve bunu engellemek için ABD'nin her türlü savaşa hazır olduğunu söyledi.

"Gizli CIA" olarak bilinen Stratfor'dan gelen bu açıklama büyük yankı yarattı. George Friedman, Şikago'da bir konferansta açıkça dile getirdiği senaryo ile pek çok soruya yanıt vermiş oldu:

ABD'nin dünyadaki tek ve tartışmasız süper güç iddiası karşısında Rusya ve Almanya'nın birlik oluşturmasının "yeni bir süper güç yaratacağını", ABD'nin bu olasılığı ortadan kaldırmak için strateji geliştirdiğini vurguladı. Hatta Soğuk Savaş döneminde bile ABD'nin amacının bu iki ülkenin olası ittifakını engellemek olduğunu söyledi.

Friedman'a göre Almanya'nın teknolojisi ve sermayesi ile Rusya'nın doğal kaynaklarının ve silahlı güçlerinin birleşmesi halinde gerçekten "çok kutuplu dünya" oluşması mümkün. Bu durumda ABD'ye karşılık Avrasya gücü dünyada etkili olabilir. Bunun engellemek için ABD'nin hem Rusya'yı hem de Almanya'yı zayıflatarak bloke edecek bir strateji izlemesi şart. Friedman, Almanların "sorun" olduğunu, ne yapacaklarına karar vermediklerini, bunun ABD için endişe kaynağı olduğunu vurguladı. Bu arada eski Almanya Başbakanı Schroder'in Gazprom'un maaşlı yetkilisi durumuna gelmesine de işaret etti.”

https://www.star.com.tr/acik-gorus/nasyonal-sosyalizmden-yesil-militarizme-haber-1729048/

Anglo Sakson ve ABD çıkarı için, AB’nin motoru Almanya bu starteji gereği teslim alındı ve daha önceki yazımızda da ifade ettiğimiz gibi, neredeyse 2. Dünya Savaşı karartma günlerini hatırlatan uygulamalara dönmeye başladı. “Doğal gaz ve elektrik yok. Kömürle ısının, kalın kazaklar giyin.” Kabus günlerine girildi. Almanya o kadar çabuk teslim alındı ki, bund ada Küreselcilerin AB’deki kuklası yeşiller büyük bir pay sahibi.  Almanya’nın yeşiller partisinden Dış İşleri bakanı kadın, Alman halkını nasıl gözden çıkardıklarını, Almanya’daki bir canlı yayında şu sözlerle  ifade etti:  Ukrayna benim ilk önceliğim. Seçmenlerimin ne düşündüğü veya kışın nasıl bir zorluk yaşayacakları artık umrumda değil!

Açıklama: C:UsersemayDesktopUkrayna işgaliYeşiller-Ukrayna önemli, Alman halkı umrumda değil.PNG

Ukrayna harcandı ve Almanya ve AB savaşmadan teslim alındı.

Almanya’nın zavallılığını önemli bir Alman siyasetçi şöyle itiraf etti: Alman Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) eski lideri ve Sol Parti'nin kurucusu Oskar Lafontaine: “Almanya, ABD'nin kuklası gibi davranıyor. Almanya gözü kapalı ABD'nin dış politikasını takip ediyor. Almanya'nın bağımsız bir ülke değil." (4 Eylül 2022)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?